Επίδοση ψηφισμάτων σε Προεδρικό και Βουλή από Πυροϊάτες

Επίδοση ψηφισμάτων σε Προεδρικό και Βουλή από Πυροϊάτες

Αντιπροσωπεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Πυροϊού και του Προσφυγικού Σωματείου «Το Πυρόι» θα επιδώσει σήμερα ψηφίσματα στο Προεδρικό και στη Βουλή, με αφορμή την 45η επέτειο της κατάληψης του χωριού από τα τουρκικά στρατεύματα.

Το ψήφισμα στο Προεδρικό θα παραλάβει στις 11 το πρωί ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, ενώ στη Βουλή θα παραδοθεί στις 10 στον Προεδρεύοντα του σώματος Αδάμο Αδάμου.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στα ΜΟΕ που έχει προτείνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στην τ/κ πλευρά είναι η διάνοιξη σημείων διέλευσης στο Πυρόι και στα Κόκκινα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE