ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Υπό 8ήμερη κράτηση ο 48χρονος - Διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Υπό 8ήμερη κράτηση ο 48χρονος - Διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα

Ενώπιον δικαστηρίου παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας (19/8) ο 48χρονος από την Ρουμανία που φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι προς τον 44χρονο συγκάτοικο του, κάτοχο Ελληνικού διαβατηρίου.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ο 48χρονος για τον οποίο ζητήθηκε το χρονικό περιθώριο των οκτώ ημερών ούτως ώστε οι έρευνες της Αστυνομίας γύρω από την υπόθεση να ολοκληρωθούν.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, o 48χρονος το βράδυ της Κυριακής (18/8), μετά την σύλληψή του, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ένιωσε μία αδιαθεσία με αποτέλεσμα να οδηγηθεί με φρούρηση προς το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσου.

Σύμφωνα με τους ιατρούς, ο 48χρονος διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα, για την οποία του χορηγήθηκε η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 44χρονου, ο ύποπτος του επιτέθηκε και στις 11 Αυγούστου, ρίχνοντας του καυστικό υγρό στα μάτια και όπως διαπιστώθηκε, ο 44χρονος είχε μεταβεί τότε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, φέροντας ερυθρότητα και οίδημα στο δεξί του μάτι και είχε παραπεμφθεί σε εξέταση από ειδικό οφθαλμίατρο.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα συνέβησαν γύρω στις 9:00 το βράδυ της Κυριακής (18/09), ο 48χρονος από την Ρουμανία μετά από λογομαχία που είχε με τον 44χρονο συγκάτοικο του, κάτοχο Ελληνικού διαβατηρίου, τράβηξε μαχαίρι και του επιτέθηκε στον ξενώνα, όπου διαμένουν στο κέντρο της Λεμεσού.

Ο 44χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται σοβαρή ενώ φέρει θλαστικό τραύμα στον αντιβραχίωνα με διατομή τένοντα. Ο ίδιος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του τραύματος και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ όπως ανέφερε, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 48χρονο, μετά από λογομαχία που είχαν στον κοινόχρηστο χώρο του ξενώνα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top