ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Η λάσπη... έκλεισε βασική οδική αρτηρία

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Η λάσπη... έκλεισε βασική οδική αρτηρία

Οι πρόωρες βροχοπτώσεις και καταιγίδες ήταν λογικό να μας φέρουν προ εκπλήξεως, καθώς προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Είναι ενδεικτικό ότι η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Παλιομέτοχο και συγκεκριμένα στο ύψος του γεφυριού που οδηγεί προς τον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς - Λευκωσίας, έχει κλείσει.

Κι αυτό λόγω λάσπης στο οδόστρωμα που καθιστά επικίνδυνη την οδήγηση στο συγκεκριμένο σημείο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: "Κλειστός δρόμος - Λόγω λάσπης, έχει κλείσει ο δρόμος στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Παλιομέτοχο, στο ύψος του γεφυριού που οδηγεί προς τον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πράσινο φως σε πιλοτικά έργα υδρογόνου – Στόχος το ρυθμιστικό πλαίσιο μέχρι το 2027

Πράσινο φως σε πιλοτικά έργα υδρογόνου – Στόχος το ρυθμιστικό πλαίσιο μέχρι το 2027

Η Κυβέρνηση θα στηρίξει την ανάπτυξη του υδρογόνου, ενθαρρύνοντας ενεργά ιδιωτικές πρωτοβουλίες και πιλοτικά έργα, ανέφερε στον χαιρετισμό του στο Συνέδριο «Υδρογόνο για ένα Καθαρό Μέλλον» ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE