ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Η λάσπη... έκλεισε βασική οδική αρτηρία

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Η λάσπη... έκλεισε βασική οδική αρτηρία

Οι πρόωρες βροχοπτώσεις και καταιγίδες ήταν λογικό να μας φέρουν προ εκπλήξεως, καθώς προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Είναι ενδεικτικό ότι η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Παλιομέτοχο και συγκεκριμένα στο ύψος του γεφυριού που οδηγεί προς τον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς - Λευκωσίας, έχει κλείσει.

Κι αυτό λόγω λάσπης στο οδόστρωμα που καθιστά επικίνδυνη την οδήγηση στο συγκεκριμένο σημείο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: "Κλειστός δρόμος - Λόγω λάσπης, έχει κλείσει ο δρόμος στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Παλιομέτοχο, στο ύψος του γεφυριού που οδηγεί προς τον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE