ΠΑΦΟΣ: Κατηγορήθηκαν γραπτώς τα δυο αδέρφια -Πυροβολισμός κατά φραγκολίνας μέσα από αυτοκίνητο

ΠΑΦΟΣ: Κατηγορήθηκαν γραπτώς τα δυο αδέρφια -Πυροβολισμός κατά φραγκολίνας μέσα από αυτοκίνητο

Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα τα δύο πρόσωπα ηλικίας 21 και 19 χρόνων που συνελήφθησαν νωρίτερα εντός της ημέρας (19/08).

Ως γνωστόν πρόεκυψε μαρτυρία σε βάρος τους σε σχέση με την υπόθεση ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή (απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου) και μεταφοράς συναρμολογημένου κυνηγετικού πυροβόλου όπλου εντός οχήματος, που διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 8.20 το πρωί της Κυριακής (18/08), λήφθηκε πληροφορία για ρίψη τριών πυροβολισμών εντός της κατοικημένης περιοχής της Πέγειας. Από τα υπό εξέταση στοιχεία, από τους πυροβολισμούς θανατώθηκε άγριο πτηνό, το οποίο εντοπίστηκε στη σκηνή. Οι πυροβολισμοί φέρεται να προήλθαν από αυτοκίνητο.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 21χρονου και 19χρονου, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Συνελήφθησαν γύρω στις 11.00 χθες βράδυ και αφού κατηγορήθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία τους εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για εξετάσεις δύο δίκαννα και δύο μονόκαννα κυνηγετικά πυροβόλα όπλα, ιδιοκτησία των ιδίων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE