ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Τη βοήθεια του κοινού ζητά η Αστυνομία – Αναζητεί μαρτυρίες

ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Τη βοήθεια του κοινού ζητά η Αστυνομία – Αναζητεί μαρτυρίες

Παράκληση της Αστυνομίας σχετικά με το νέο θανατηφόρο τροχαίο είναι εάν κάποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το πρωί της Τρίτης (20/8), ζητείτε οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε το νέο θανατηφόρο ατύχημα να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας. 

Η πιο πάνω παράκληση γίνεται με σκοπό η Αστυνομία και πιο συγκεκριμένα η τροχαία να έχει μία πλήρης εικόνα του τροχαίου ατυχήματος.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, ή τη Γραμμή του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό».

Από το νέο θανατηφόρο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο 40χρονος Σάββας Κωνσταντίνου από την Ξυλοτύμπου.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE