ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Τη βοήθεια του κοινού ζητά η Αστυνομία – Αναζητεί μαρτυρίες

ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Τη βοήθεια του κοινού ζητά η Αστυνομία – Αναζητεί μαρτυρίες

Παράκληση της Αστυνομίας σχετικά με το νέο θανατηφόρο τροχαίο είναι εάν κάποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το πρωί της Τρίτης (20/8), ζητείτε οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε το νέο θανατηφόρο ατύχημα να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας. 

Η πιο πάνω παράκληση γίνεται με σκοπό η Αστυνομία και πιο συγκεκριμένα η τροχαία να έχει μία πλήρης εικόνα του τροχαίου ατυχήματος.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, ή τη Γραμμή του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό».

Από το νέο θανατηφόρο τροχαίο έχασε τη ζωή του ο 40χρονος Σάββας Κωνσταντίνου από την Ξυλοτύμπου.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE