ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Με άνοδο έκλεισε η Γουολ Στριτ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Με άνοδο έκλεισε η Γουολ Στριτ

Με άνοδο έκλεισε η συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς οι επενδυτές φάνηκαν να επενδύουν στα επιπρόσθετα μέτρα στήριξης της οικονομίας στην Κίνα και τη Γερμανία.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε στις 26.135,79 μονάδες, αυξημένος κατά 249,78 μονάδες ή +0,96%. Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας κέρδισε 106,82 μονάδες (+1,35%) και έφτασε στις 8.002,81 μονάδες.

Ο δείκτης Standard & Poors` 500 που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης έκλεισε στις 2.923,65 μονάδες, με άυξηση 34,97 μονάδων ή +1,21%.

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE