ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Με άνοδο έκλεισε η Γουολ Στριτ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Με άνοδο έκλεισε η Γουολ Στριτ

Με άνοδο έκλεισε η συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς οι επενδυτές φάνηκαν να επενδύουν στα επιπρόσθετα μέτρα στήριξης της οικονομίας στην Κίνα και τη Γερμανία.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε στις 26.135,79 μονάδες, αυξημένος κατά 249,78 μονάδες ή +0,96%. Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας κέρδισε 106,82 μονάδες (+1,35%) και έφτασε στις 8.002,81 μονάδες.

Ο δείκτης Standard & Poors` 500 που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης έκλεισε στις 2.923,65 μονάδες, με άυξηση 34,97 μονάδων ή +1,21%.

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.