ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η μονοκατοικία στην πρωτεύουσα που ενοικιάζεται… μόνο με 1.299 ευρώ! –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η μονοκατοικία στην πρωτεύουσα που ενοικιάζεται… μόνο με 1.299 ευρώ! –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έναν μοναδικό και εύστοχο τρόπο βρήκε συμπολίτισσά μας για να στείλει ηχηρό μήνυμα κατά της ακρίβειας και συγκεκριμένα κατά την ανεξέλεγκτης αύξησης των ενοικίων.

Με ανάρτησή της στην ομάδα της «Π.Ο.Δ.» (Παγκύπρια Ομάδα Διαμαρτυρίας κατά της αδικίας και της ακρίβειας) στο facebook, πληροφορεί για μονοκατοικία στη Λευκωσία που είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση.

«Ενοικιάζεται μονοκατοικία στην Λευκωσία, 3 υπνοδωμάτια 180τμ με ωραιο κηπο και χωρο πρασινου πισω. Ανακαινιστηκε προσφατα, υπαρχει προοπτικη για ακομα ένα οροφο.Το σπίτι είναι 100 χρονων σε πολύ ησυχη γειτονια με πολλες υπηρεσίες κοντα.Τιμή 1299,99 ευρω.Χωρίς έπιπλα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση, όμως, συνοδεύεται και από τη φωτογραφία της οικίας… Πρόκειται για ένα χαλαμάντουρο.

Ηχηρό, λοιπόν, το μήνυμά της, αφού η κριτική της γίνεται με ευφάνταστο τρόπο και… κτυπά κέντρο!

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE