ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η μονοκατοικία στην πρωτεύουσα που ενοικιάζεται… μόνο με 1.299 ευρώ! –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η μονοκατοικία στην πρωτεύουσα που ενοικιάζεται… μόνο με 1.299 ευρώ! –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έναν μοναδικό και εύστοχο τρόπο βρήκε συμπολίτισσά μας για να στείλει ηχηρό μήνυμα κατά της ακρίβειας και συγκεκριμένα κατά την ανεξέλεγκτης αύξησης των ενοικίων.

Με ανάρτησή της στην ομάδα της «Π.Ο.Δ.» (Παγκύπρια Ομάδα Διαμαρτυρίας κατά της αδικίας και της ακρίβειας) στο facebook, πληροφορεί για μονοκατοικία στη Λευκωσία που είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση.

«Ενοικιάζεται μονοκατοικία στην Λευκωσία, 3 υπνοδωμάτια 180τμ με ωραιο κηπο και χωρο πρασινου πισω. Ανακαινιστηκε προσφατα, υπαρχει προοπτικη για ακομα ένα οροφο.Το σπίτι είναι 100 χρονων σε πολύ ησυχη γειτονια με πολλες υπηρεσίες κοντα.Τιμή 1299,99 ευρω.Χωρίς έπιπλα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση, όμως, συνοδεύεται και από τη φωτογραφία της οικίας… Πρόκειται για ένα χαλαμάντουρο.

Ηχηρό, λοιπόν, το μήνυμά της, αφού η κριτική της γίνεται με ευφάνταστο τρόπο και… κτυπά κέντρο!

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE