Κοίταξε κατάματα τον Άγιαξ και «παίζει» την πρόκριση στο Άμστερνταμ ο ΑΠΟΕΛ

Κοίταξε κατάματα τον Άγιαξ και «παίζει» την πρόκριση  στο Άμστερνταμ ο ΑΠΟΕΛ

O AΠΟΕΛ για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς απέναντι στον Άγιαξ στο ΓΣΠ, έμεινε στη ισοπαλία 0-0. Οι γαλαζοκίτρινοι, έπαιξαν εξαιρετικά, ήταν καλύτεροι από τον «Αίαντα», είχαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Όταν ισορρόπησαν το παιχνίδι, μετά το 25′ ήταν ανώτεροι. Ο Τάμαρι με την ταχύτητα του έκανε ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα, με τους Πάβλοβιτς και Σόουζα να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες. Ο Σέρβος βρήκε δοκάρι στο 58′, ενώ στην προηγούμενη φάση, ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ, η μπάλα πήρε ύψος και έδιωξαν στη γραμμή οι παίκτες του Άγιαξ.

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ καθώς και τον απόηχο του αγώνα στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE