Κοίταξε κατάματα τον Άγιαξ και «παίζει» την πρόκριση στο Άμστερνταμ ο ΑΠΟΕΛ

Κοίταξε κατάματα τον Άγιαξ και «παίζει» την πρόκριση  στο Άμστερνταμ ο ΑΠΟΕΛ

O AΠΟΕΛ για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς απέναντι στον Άγιαξ στο ΓΣΠ, έμεινε στη ισοπαλία 0-0. Οι γαλαζοκίτρινοι, έπαιξαν εξαιρετικά, ήταν καλύτεροι από τον «Αίαντα», είχαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Όταν ισορρόπησαν το παιχνίδι, μετά το 25′ ήταν ανώτεροι. Ο Τάμαρι με την ταχύτητα του έκανε ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα, με τους Πάβλοβιτς και Σόουζα να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες. Ο Σέρβος βρήκε δοκάρι στο 58′, ενώ στην προηγούμενη φάση, ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ, η μπάλα πήρε ύψος και έδιωξαν στη γραμμή οι παίκτες του Άγιαξ.

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ καθώς και τον απόηχο του αγώνα στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE