Με μία απουσία στην Ολλανδία λόγω καρτών ο ΑΠΟΕΛ – Τι είπε για τον τραυματισμό του ο Ζοαοζίνιο

Με μία απουσία στην Ολλανδία λόγω καρτών ο ΑΠΟΕΛ – Τι είπε για τον τραυματισμό του ο Ζοαοζίνιο

Χωρίς τον Σάββα Γκέντσογλου, θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό αγώνα με αντίπαλο τον Άγιαξ στην Ολλανδία ο Τόμας Ντολ, αφού ο διεθνής Ελλαδίτης μέσος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο πρώτο ματς στο ΓΣΠ, συμπλήρωσε τρεις και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Σε μία άλληα εξέλιξη, ο Ζοαοζίνιο ο οποίος αγωνίστηκε βασικός κόντρα στον Άγιαξ, τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 82΄, όμως όπως είπε ο ίδιος ο παίκτης στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που τον ρώτησαν για τον τραυματισμό του, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όμως όλα θα ξεκαθαρίσει αφότου περάσει από ιατρικές εξετάσεις και βγουν τα αποτελέσματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE