ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε διακοπές και οι ληστές πάρτι – Άφαντο όχημα 36χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε διακοπές και οι ληστές πάρτι – Άφαντο όχημα 36χρονου

Υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού, στην περιοχή Πέτρου και Παύλου στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, 36χρονος απουσίαζε από την οικία του για διακοπές, από τις 15 Αυγούστου μέχρι και τις 22 Αυγούστου.

Όταν επέστρεψε από τις διακοπές του στην πολυκατοικία όπου διαμένει, διαπίστωσε ότι έλειπε το αυτοκίνητο του, το οποίο είχε σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσής της πολυκατοικίας.

Ακολούθως ο 36χρονος προχώρησε σε σχετική καταγγελία για κλοπή του οχήματος του τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/08) και η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του δράστη ή των δραστών .

Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE