ΚΥΠΡΟΣ: Άνδρας λιποθύμησε ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό –Γιατρός του έσωσε τη ζωή

ΚΥΠΡΟΣ: Άνδρας λιποθύμησε ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό –Γιατρός του έσωσε τη ζωή

Ένα περιστατικό που έδειχνε ότι θα εξελιχθεί σε τραγωδία είχε αίσιο τέλος. Κι όλα αυτά χάρη στην ευαισθησία κι ευσυνειδησία συνανθρώπων μας.

Άνδρας κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή της Δεκέλειας την Παρασκευή (23/08) το μεσημέρι (γύρω στις 12:30) όταν έχασε τις αισθήσεις ευρισκόμενος εντός νερού.

Λουόμενοι τον εντόπισαν και τον έβγαλαν στην ακτή, ενώ ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο των Βάσεων.

Μόλις έφτασε εκεί το ασθενοφόρο, γιατρός των Βάσεων του πρόσφερε τις Πρώτες Βοήθειες και τον επανέφερε.

Ο άνδρας, που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της οποίας τύχαμε ήταν περίπου 70 ετών, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

Την απόσυρση του ενδιαφέροντος της υποψηφιότητας της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου, για το χρίσμα του υποψηφίου του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές Εκλογές κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE