ΚΥΠΡΟΣ: Άνδρας λιποθύμησε ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό –Γιατρός του έσωσε τη ζωή

ΚΥΠΡΟΣ: Άνδρας λιποθύμησε ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό –Γιατρός του έσωσε τη ζωή

Ένα περιστατικό που έδειχνε ότι θα εξελιχθεί σε τραγωδία είχε αίσιο τέλος. Κι όλα αυτά χάρη στην ευαισθησία κι ευσυνειδησία συνανθρώπων μας.

Άνδρας κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή της Δεκέλειας την Παρασκευή (23/08) το μεσημέρι (γύρω στις 12:30) όταν έχασε τις αισθήσεις ευρισκόμενος εντός νερού.

Λουόμενοι τον εντόπισαν και τον έβγαλαν στην ακτή, ενώ ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο των Βάσεων.

Μόλις έφτασε εκεί το ασθενοφόρο, γιατρός των Βάσεων του πρόσφερε τις Πρώτες Βοήθειες και τον επανέφερε.

Ο άνδρας, που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της οποίας τύχαμε ήταν περίπου 70 ετών, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πανέτοιμος να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Χάθηκε πολύς χρόνος»

Πανέτοιμος να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Χάθηκε πολύς χρόνος»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζει εκ νέου πως είναι πανέτοιμος - ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα - να συμμετάσχει σε νέα διευρυμένη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η άμεση επανέναρξη συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE