ΚΥΠΡΟΣ: Άνδρας λιποθύμησε ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό –Γιατρός του έσωσε τη ζωή

ΚΥΠΡΟΣ: Άνδρας λιποθύμησε ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό –Γιατρός του έσωσε τη ζωή

Ένα περιστατικό που έδειχνε ότι θα εξελιχθεί σε τραγωδία είχε αίσιο τέλος. Κι όλα αυτά χάρη στην ευαισθησία κι ευσυνειδησία συνανθρώπων μας.

Άνδρας κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή της Δεκέλειας την Παρασκευή (23/08) το μεσημέρι (γύρω στις 12:30) όταν έχασε τις αισθήσεις ευρισκόμενος εντός νερού.

Λουόμενοι τον εντόπισαν και τον έβγαλαν στην ακτή, ενώ ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο των Βάσεων.

Μόλις έφτασε εκεί το ασθενοφόρο, γιατρός των Βάσεων του πρόσφερε τις Πρώτες Βοήθειες και τον επανέφερε.

Ο άνδρας, που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της οποίας τύχαμε ήταν περίπου 70 ετών, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Συναντώνται σήμερα οι διαπραγματευτές ενόψει συνάντησης ηγετών

Κυπριακό: Συναντώνται σήμερα οι διαπραγματευτές ενόψει συνάντησης ηγετών

Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενελάος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, για προετοιμασία της αυριανής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.