ΤΡΟΧΑΙΟ - Α/ΔΡΟΜΟΣ: Στην κυκλοφορία και πάλι η αριστερή λωρίδα που έκλεισε λόγω τροχαίου

ΤΡΟΧΑΙΟ - Α/ΔΡΟΜΟΣ: Στην κυκλοφορία και πάλι η αριστερή λωρίδα που έκλεισε λόγω τροχαίου

Προηγήθηκε κλείσιμο της λωρίδας λόγω τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο.

Δόθηκε στην τροχαία κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Λεμεσού, στην περιοχή του κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού Λάρνακας, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 7.10 το βράδυ της Παρασκευής, 23 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι τμήμα της αριστερής λωρίδας του δρόμου, σε σημείο πριν την έξοδο προς Κλαυδιά, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, είχε κλείσει λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Ο δρόμος έχει πλέον ανοίξει και η τροχαία κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.