ΕΛΛΑΔΑ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: Με διαφορετικά σκάγια σκοτώθηκαν μητέρα και γιος

ΕΛΛΑΔΑ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: Με διαφορετικά σκάγια σκοτώθηκαν μητέρα και γιος

Τραγωδία στη Χρυσούπολη της Καβάλας όπου άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε δύο γείτονές του για μία ασήμαντη αιτία την Πέμπτη 22/08. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr, εύρημα του ιατροδικαστή Νίκου Κηφνίδη αποκαλύπτει ότι μητέρα και γιος σκοτώθηκαν από διαφορετικά σκάγια. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο 42χρονος (γιος) «χτυπήθηκε στην κλείδα προς τραχηλική χώρα κι αυτός από σκάγια αλλά συγκεκριμένα από δράμια που τα χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για να να σκοτώνουν αγριογούρουνα».

Όσον αφορά την 67χρονη (μητέρα) «χτυπήθηκε από κυνηγετική καραμπίνα και τα σκάγια την βρήκαν στο θώρακα και στην τραχηλική χώρα», λέει ο κ. Κηφνίδης. 

Αναπάντητο παραμένει, επίσης, το ερώτημα τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του 42χρονου, ώστε να τραυματίσει θανάσιμα μητέρα και γιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE