ΕΛΛΑΔΑ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: Με διαφορετικά σκάγια σκοτώθηκαν μητέρα και γιος

ΕΛΛΑΔΑ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: Με διαφορετικά σκάγια σκοτώθηκαν μητέρα και γιος

Τραγωδία στη Χρυσούπολη της Καβάλας όπου άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε δύο γείτονές του για μία ασήμαντη αιτία την Πέμπτη 22/08. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr, εύρημα του ιατροδικαστή Νίκου Κηφνίδη αποκαλύπτει ότι μητέρα και γιος σκοτώθηκαν από διαφορετικά σκάγια. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο 42χρονος (γιος) «χτυπήθηκε στην κλείδα προς τραχηλική χώρα κι αυτός από σκάγια αλλά συγκεκριμένα από δράμια που τα χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για να να σκοτώνουν αγριογούρουνα».

Όσον αφορά την 67χρονη (μητέρα) «χτυπήθηκε από κυνηγετική καραμπίνα και τα σκάγια την βρήκαν στο θώρακα και στην τραχηλική χώρα», λέει ο κ. Κηφνίδης. 

Αναπάντητο παραμένει, επίσης, το ερώτημα τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του 42χρονου, ώστε να τραυματίσει θανάσιμα μητέρα και γιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο Ξυλοφάγου: «Αν πήγαινε νωρίτερα σπίτι, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί» - Η Αστυνομία «καίει» τον πατέρα

Τραγωδία στο Ξυλοφάγου: «Αν πήγαινε νωρίτερα σπίτι, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί» - Η Αστυνομία «καίει» τον πατέρα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως μετά τη δικαστική διαδικασία για την ανείπωτη τραγωδία στο Ξυλοφάγου, όπου δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους μέσα σε αυτοκίνητο.

BEST OF TOTHEMAONLINE