ΕΛΛΑΔΑ – ΦΟΝΙΚΟ: Πατέρας δύο παιδιών το θύμα – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

ΕΛΛΑΔΑ – ΦΟΝΙΚΟ: Πατέρας δύο παιδιών το θύμα – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Πατέρας δύο κοριτσιών ήταν το θύμα του διπλού φονικού που διαπράχθηκε στην Καβάλα την Πέμπτη 22/08. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο θύτης και το θύμα είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού, το οποίο είχε στην κατοχή του το θύμα.

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν η μητέρα του 42χρονου βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια, εκεί όπου είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη.

Ακολούθως ο 42χρονος μαζί με την μητέρα του  πήγαν στο σπίτι του δράστη, για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί έγινε το φονικό. Ο δράστης πυροβόλησε πρώτα τον 42χρονο και στην συνέχεια την μητέρα του τραυματίζοντας τους θανάσιμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE