ΠΑΦΟΣ: Για οκτώ ημέρες στο κελί ο 29χρονος για τις παράνομες καλλιέργειές του

ΠΑΦΟΣ: Για οκτώ ημέρες στο κελί ο 29χρονος για τις παράνομες καλλιέργειές του

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 29χρονο για υπόθεση παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης και παράνομης κατοχής ναρκωτικών  με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνολικά 14 φυτά κάνναβης εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ σε αυλή κατοικίας στην επαρχία Πάφου και προχώρησαν χτες στην αυτόφωρη σύλληψη 29χρονου, τον οποίο εντόπισαν χτες το πρωί  στην αυλή της οικίας, να φροντίζει τα φυτά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE