ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανατράπηκε jet skit και ζευγάρι κινδύνεψε με πνιγμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανατράπηκε jet skit και ζευγάρι κινδύνεψε με πνιγμό

Με άλλο ένα εξαιρετικά επικίνδυνο περιστατικό βρέθηκα αντιμέτωποι οι Ναυαγοσώστες στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/8) στον κόλπο Πισσσουρίου με ζευγάρι τουριστών οι οποίοι επέβαιναν σε jet skit.

Ξαφνικά, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το jet skit ανατράπηκε με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να πέσουν στο νερό και να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή τους.

Ναυαγοσώστες (ΛΕΜ22) που βρίσκονταν στην περιοχή ανταποκρίθηκαν άμεσα και με τη βοήθεια Ναυαγοσωστικού σκάφους ( jet ski) κατάφεραν να αποφύγουν τα χειρότερα.

Τα δύο πρόσωπα είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν με την βοήθεια των ναυαγοσωστών στη στεριά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE