ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανατράπηκε jet skit και ζευγάρι κινδύνεψε με πνιγμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανατράπηκε jet skit και ζευγάρι κινδύνεψε με πνιγμό

Με άλλο ένα εξαιρετικά επικίνδυνο περιστατικό βρέθηκα αντιμέτωποι οι Ναυαγοσώστες στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/8) στον κόλπο Πισσσουρίου με ζευγάρι τουριστών οι οποίοι επέβαιναν σε jet skit.

Ξαφνικά, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το jet skit ανατράπηκε με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να πέσουν στο νερό και να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή τους.

Ναυαγοσώστες (ΛΕΜ22) που βρίσκονταν στην περιοχή ανταποκρίθηκαν άμεσα και με τη βοήθεια Ναυαγοσωστικού σκάφους ( jet ski) κατάφεραν να αποφύγουν τα χειρότερα.

Τα δύο πρόσωπα είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν με την βοήθεια των ναυαγοσωστών στη στεριά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE