ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανατράπηκε jet skit και ζευγάρι κινδύνεψε με πνιγμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανατράπηκε jet skit και ζευγάρι κινδύνεψε με πνιγμό

Με άλλο ένα εξαιρετικά επικίνδυνο περιστατικό βρέθηκα αντιμέτωποι οι Ναυαγοσώστες στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/8) στον κόλπο Πισσσουρίου με ζευγάρι τουριστών οι οποίοι επέβαιναν σε jet skit.

Ξαφνικά, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το jet skit ανατράπηκε με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να πέσουν στο νερό και να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή τους.

Ναυαγοσώστες (ΛΕΜ22) που βρίσκονταν στην περιοχή ανταποκρίθηκαν άμεσα και με τη βοήθεια Ναυαγοσωστικού σκάφους ( jet ski) κατάφεραν να αποφύγουν τα χειρότερα.

Τα δύο πρόσωπα είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν με την βοήθεια των ναυαγοσωστών στη στεριά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE