ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανατράπηκε jet skit και ζευγάρι κινδύνεψε με πνιγμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανατράπηκε jet skit και ζευγάρι κινδύνεψε με πνιγμό

Με άλλο ένα εξαιρετικά επικίνδυνο περιστατικό βρέθηκα αντιμέτωποι οι Ναυαγοσώστες στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/8) στον κόλπο Πισσσουρίου με ζευγάρι τουριστών οι οποίοι επέβαιναν σε jet skit.

Ξαφνικά, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το jet skit ανατράπηκε με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να πέσουν στο νερό και να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή τους.

Ναυαγοσώστες (ΛΕΜ22) που βρίσκονταν στην περιοχή ανταποκρίθηκαν άμεσα και με τη βοήθεια Ναυαγοσωστικού σκάφους ( jet ski) κατάφεραν να αποφύγουν τα χειρότερα.

Τα δύο πρόσωπα είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν με την βοήθεια των ναυαγοσωστών στη στεριά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE