Γκαζαριάν: «Είχαμε κάποιο άγχος επειδή ήταν η πρεμιέρα – Κάθε ματς και τελικός»

Γκαζαριάν: «Είχαμε κάποιο άγχος επειδή ήταν η πρεμιέρα – Κάθε ματς και τελικός»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ανόρθωση στο Τσίρειο, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Αναλυτικά:

«Μου αρέσει η ΑΕΛ, μου αρέσει που είμαι εδώ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Είχαμε κάποιο άγχος, επειδή ήταν η πρεμιέρα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Οι προσωπικοί μου στόχοι, είναι ίδιοι με την ΑΕΛ. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι σημαντικός ο κάθε αγώνας και ο κάθε βαθμός, κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE