Είναι… αλλού ο εκπρόσωπος του ΓΣΟ – Xαρακτηρίζει «άσχετες» τις δηλώσεις Τιμούρ

Είναι… αλλού ο εκπρόσωπος του ΓΣΟ – Xαρακτηρίζει «άσχετες» τις δηλώσεις Τιμούρ

Λίγο πολύ το είχαμε προβλέψει σε πρωινή ανάρτηση, ότι θα τον… βγάλουν τρελό τον Κετσπάγια οι υπεύθυνοι του Τσιρείου Σταδίου.

Είχαμε νέο «χτύπημα» πριν από λίγο, του εκπροσώπου τύπου του ΓΣΟ, Κλέωνα Αλεξάντρου, ο οποίος χαρακτήρισε άσχετες τις δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης.

Τις απέδωσε μάλιστα στο ότι δεν νίκησε η ομάδα του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.