ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ανατριχιάζει η περιγραφή της μητέρας του μικρού Αντώνη για τη στιγμή που παραλίγο να τον χάσουν – VIDEO

Ανατριχιάζει η περιγραφή της μητέρας του μικρού Αντώνη για τη στιγμή που παραλίγο να τον χάσουν – VIDEO

Μια συγκλονιστική στιγμή που βίωσε η οικογένεια του μικρού Αντώνη, περιέγραψε η μητέρα του, Χαρά Θωμά, στην εκπομπή ‘Όλα καλά’ την Δευτέρα (26/08).

Όπως ανάφερε η κυρία Χαρά, στις 21 Ιανουαρίου παραλίγο να χάσουν τον μικρό Αντώνη μέσα από τα ίδια τους τα χέρια, καθώς βρισκόταν στο κρεβατάκι του.Περιέγραψε αυτή την στιγμή, ανατριχιάζοντας για τα όσα έζησαν πριν από επτά μήνες.

 
Οι γονείς του μικρού Αντώνη κάλεσαν ασθενοφόρο, όπου τον μετέφερε στην Μακάρειο Νοσοκομείο και εισήχθη στην Εντατική Παίδων και ακολούθως διασωληνώθηκε, με την κατάσταση να ήταν πολύ κρίσιμη.

Σε αυτή την δύσκολη στιγμή, ο μικρός Αντώνης κατάφερε να βγει νικητής και όπως αναφέρει η μητέρα του, τρεις μήνες που βρισκόταν στην Εντατική δεν έχασε στιγμή την ελπίδα και το χαμόγελο από το πρόσωπο του.

Όλο το Μακάρειο Νοσοκομείο γνώριζε τον μικρό Αντώνη, ενώ καθημερινά περνούσαν να τον χαιρετήσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο μικρός Αντώνης, γεννήθηκε στις 04/10/2017 χωρίς να έχει εμφανίσει οποιοδήποτε ανησυχητικό σημάδι, μέχρι τον 5ο μήνα της ζωής του όπου διαγνώστηκε με τη νόσο Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου 1 (Spinal Muscular Atrophy).

Πρόκειται για μία σπάνια, εκφυλιστική και καταληκτική νόσο με μέσο προσδόκιμο επιβίωσης, χωρίς θεραπεία μέχρι την ηλικία των 2 ετών.

Ολόκληρη Κύπρος συγκίνησε με την ανταπόκριση της στον έρανο που έκανε η οικογένεια του μικρού Αντώνη, με σκοπό να μαζευτεί το χρηματικό ποσό των 2,14 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, το κράτος ανάλαβε να καλύψει όλα τα έξοδα για τη θεραπεία του μικρού Αντώνη.

Δείτε το σχετικό video παρακάτω:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top