ΛΑΡΝΑΚΑ:Τον πήραν σπίτι του αστυνομικοί - Δεν μπορούσε να κρατήσει ευθεία το τιμόνι του

ΛΑΡΝΑΚΑ:Τον πήραν σπίτι του αστυνομικοί - Δεν μπορούσε να κρατήσει ευθεία το τιμόνι του

Ανδρας οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λάρνακα υπό την επήρεια αλκοόλης και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν 114 μλγμ αντί 22 που είναι το όριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11 το βράδυ της Δευτέρας 26/8, μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, αντιλήφθηκαν οδηγό να κινείται επικίνδυνα με το αυτοκίνητο του, με κατεύθυνση από την Δεκέλεια προς τη Λάρνακα.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον 42χρονο οδηγό και η ένδειξη στον έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε ήταν 114 μλγμ αντί 22 που είναι το όριο.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με τη συνοδεία Αστυνομίας στο σπίτι του ωστόσο κρατήθηκε το αυτοκίνητο του.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.