ΛΑΡΝΑΚΑ:Τον πήραν σπίτι του αστυνομικοί - Δεν μπορούσε να κρατήσει ευθεία το τιμόνι του

ΛΑΡΝΑΚΑ:Τον πήραν σπίτι του αστυνομικοί - Δεν μπορούσε να κρατήσει ευθεία το τιμόνι του

Ανδρας οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λάρνακα υπό την επήρεια αλκοόλης και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν 114 μλγμ αντί 22 που είναι το όριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11 το βράδυ της Δευτέρας 26/8, μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, αντιλήφθηκαν οδηγό να κινείται επικίνδυνα με το αυτοκίνητο του, με κατεύθυνση από την Δεκέλεια προς τη Λάρνακα.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον 42χρονο οδηγό και η ένδειξη στον έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε ήταν 114 μλγμ αντί 22 που είναι το όριο.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με τη συνοδεία Αστυνομίας στο σπίτι του ωστόσο κρατήθηκε το αυτοκίνητο του.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.