ΛΑΡΝΑΚΑ:Τον πήραν σπίτι του αστυνομικοί - Δεν μπορούσε να κρατήσει ευθεία το τιμόνι του

ΛΑΡΝΑΚΑ:Τον πήραν σπίτι του αστυνομικοί - Δεν μπορούσε να κρατήσει ευθεία το τιμόνι του

Ανδρας οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λάρνακα υπό την επήρεια αλκοόλης και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν 114 μλγμ αντί 22 που είναι το όριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11 το βράδυ της Δευτέρας 26/8, μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, αντιλήφθηκαν οδηγό να κινείται επικίνδυνα με το αυτοκίνητο του, με κατεύθυνση από την Δεκέλεια προς τη Λάρνακα.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον 42χρονο οδηγό και η ένδειξη στον έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε ήταν 114 μλγμ αντί 22 που είναι το όριο.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με τη συνοδεία Αστυνομίας στο σπίτι του ωστόσο κρατήθηκε το αυτοκίνητο του.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE