ΛΑΡΝΑΚΑ: Κακόβουλη φωτιά σε Δημοτικό σχολείο – Έκαψαν αρχεία μαθητών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κακόβουλη φωτιά σε Δημοτικό σχολείο – Έκαψαν αρχεία μαθητών

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας (26/8) στο Δημοτικό σχολείο Καμάρων στην Λάρνακα, η οποία όπως διαπιστώθηκε τέθηκε κακόβουλα.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για την φωτιά γύρω στις 22:00 το βράδυ.

Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά ξέσπασε σε δωμάτιο του σχολείου που χρησιμοποιείτο ως ιατρείο.

Μάλιστα, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε σε ιατρικά αρχεία μαθητών.

Οι άγνωστοι διέρρηξαν το εν λόγω δωμάτιο, ωστόσο λόγω του ότι το σχολείο δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, δεν έχει καταγραφεί κάποια κίνηση των δραστών, εντός του σχολείου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE