ΛΑΡΝΑΚΑ: Κακόβουλη φωτιά σε Δημοτικό σχολείο – Έκαψαν αρχεία μαθητών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κακόβουλη φωτιά σε Δημοτικό σχολείο – Έκαψαν αρχεία μαθητών

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας (26/8) στο Δημοτικό σχολείο Καμάρων στην Λάρνακα, η οποία όπως διαπιστώθηκε τέθηκε κακόβουλα.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για την φωτιά γύρω στις 22:00 το βράδυ.

Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά ξέσπασε σε δωμάτιο του σχολείου που χρησιμοποιείτο ως ιατρείο.

Μάλιστα, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε σε ιατρικά αρχεία μαθητών.

Οι άγνωστοι διέρρηξαν το εν λόγω δωμάτιο, ωστόσο λόγω του ότι το σχολείο δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, δεν έχει καταγραφεί κάποια κίνηση των δραστών, εντός του σχολείου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE