Η Ευριδίκη παντρεύεται για τρίτη φορά – Τα έσπασαν με τις φίλες της στο τελευταίο εργένικο πάρτι

Η Ευριδίκη παντρεύεται για τρίτη φορά – Τα έσπασαν με τις φίλες της στο τελευταίο εργένικο πάρτι

Η Κύπρια τραγουδίστρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά, στις 31 Αυγούστου και όπως έγινε γνωστό η έκπληξη στους καλεσμένους θα είναι ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Η Ευρυδίκη μαζί με τους φίλους της έκανε το τελευταίο εργένικο πάρτι όπως συνηθίζεται πριν τον γάμο, σε μπαρ του Κεραμεικού.

Ανάμεσά τους και ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος θα είναι και ο δημιουργός του νυφικού. 

Η Ευρυδίκη φορούσε ένα λευκό, μακρύ φόρεμα ενώ είχε λουλούδια στα μαλλιά.

Όλοι φορούσαν λευκά και είχαν φούξια κορδέλες, βραχιόλια, καπελάκια, μπαλόνια και άλλα εορταστικά για την περίσταση.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες παρακάτω:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE