Η Ευριδίκη παντρεύεται για τρίτη φορά – Τα έσπασαν με τις φίλες της στο τελευταίο εργένικο πάρτι

Η Ευριδίκη παντρεύεται για τρίτη φορά – Τα έσπασαν με τις φίλες της στο τελευταίο εργένικο πάρτι

Η Κύπρια τραγουδίστρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά, στις 31 Αυγούστου και όπως έγινε γνωστό η έκπληξη στους καλεσμένους θα είναι ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Η Ευρυδίκη μαζί με τους φίλους της έκανε το τελευταίο εργένικο πάρτι όπως συνηθίζεται πριν τον γάμο, σε μπαρ του Κεραμεικού.

Ανάμεσά τους και ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος θα είναι και ο δημιουργός του νυφικού. 

Η Ευρυδίκη φορούσε ένα λευκό, μακρύ φόρεμα ενώ είχε λουλούδια στα μαλλιά.

Όλοι φορούσαν λευκά και είχαν φούξια κορδέλες, βραχιόλια, καπελάκια, μπαλόνια και άλλα εορταστικά για την περίσταση.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες παρακάτω:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.