ΕΛΛΑΔΑ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός άνδρας εντός οικίας από πυροβολισμό –Τραυματισμένη η σύζυγός του

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός άνδρας εντός οικίας από πυροβολισμό –Τραυματισμένη η σύζυγός του

Για τραγωδία υπό αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες στο Στασιό Κυπαρισσίας, κάνουν λόγο ελλαδικά Μ.Μ.Ε.

Όπως αναφέρουν, εντός οικίας εντοπίστηκε νεκρός άνδρας από πυροβολισμό.

Δίπλα του βαριά τραυματισμένη, επίσης από πυροβολισμό, βρέθηκε η σύζυγός του, η οποία σε κρίσιμη κατάσταση έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ζευγάρι Γερμανών, που διέμενε στην περιοχή.

Στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας αλλά και στελέχη της Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE