ΛΕΥΚΩΣΙΑ –ΟΙΚ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Στο πλευρό γονιών και παιδιών η Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ –ΟΙΚ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Στο πλευρό γονιών και παιδιών η Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, μετά το συμβάν στο Γέρι, αναφέρωντας πως θα βρίσκετε στο πλευρό των γονιών και των παιδιών που επιθυμούν να έχουν συμβουλευτική στήριξη για το θέμα

Δείτε την ανακοίνωση: 


Σχετικά με το τραγικό συμβάν στο Γέρι με τον θάνατο παιδιού, η Υπηρεσίας Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, ενημερώνει ότι θα είναι διαθέσιμη από τις 9 π.μ. στο Β’ Δημοτικό Σχολείο Γερίου, για όσους γονείς και παιδιά επιθυμούν να έχουν Συμβουλευτική Στήριξη για το θέμα. 

Παρακαλούμε για επικοινωνία στο τηλ. 22 800750.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE