ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κατέρρευσε» σε ένα εξάλεπτο…

«Κατέρρευσε» σε ένα εξάλεπτο…

Ο Απόλλωνας δεν κατάφερε τελικά να κάνει τον… άθλο και να προκριθεί εις βάρος της Αϊντχόφεν στο ΓΣΠ με το παιχνίδι να τελειώνει 4-0 υπέρ των Ολλανδών.

Οι κυανόλευκοι στέκονταν πολύ καλά μέχρι το 72′ όταν ήρθε το πρώτο γκολ για την ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ, και μετά από αυτό, μέχρι το 78′ βρήκαν ακόμα δύο τέρματα για να «τελειώσουν» τον αγώνα. Στο 72′ ο Ιχατάρεν, στο 76′ ο Μήτρογλου και ο Μάλεν στο 78′ και 90+4′ έστειλαν την Αϊντχόφεν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πάντως, το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και είχαν απολέσει δύο ευκαιρίες με Ιχατάρεν στο 3′ με το σουτ του να κοντράρει στον Σάλαϊ, και την κεφαλιά του Μάλεν στο 5′ να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μολ.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, μετά το πρώτο 10λεπτο, είχε την κατοχή, έβγαινε μπροστά και στο 14′ το σουτ του Μάρκοβιτς δεν ανησύχησε τον Ζουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 18′ ο Παπουλής μπήκε στην περιοχή, έπεσε μετά από μαρκάρισμα της άμυνας των Ολλαδνών, ωστόσο ο διαιτητής του αγώνα, Γουίλιαμ Κόλουμ έδειξα να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η επόμενη φάση, ήταν για τους γηπεδούχους έπειτα από αρκετή ώρα. Συγκεκριμένα, στο 39′ ο Ζελάγια, έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ, στο 40′ με τον Γκάκπο, είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο Μολ έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 41′ ο Απόλλωνας διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Γιαννιώτα με τον Κόλουμ να δείχνει και πάλι να συνεχιστεί ο αγώνας.

Έτσι μέσα σε έντονο κλίμα, η λευκή ισοπαλία, χωρίς σκορ (0-0) «έκλεισε» το ημίχρονο.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 50′, ο Πέδρο εκτέλεσε το φάουλ, ο Γιούστε έπιασε την κεφαλιά και έστρωσε στον Γκακπέ, με τον τελευταία να κάνει το πλασέ από κοντινή απόσταση και τον Ζουτ να διώχνει δύσκολα.

Στο 66′ ο Μπόσκαλι βγήκε τετ α τετ με τον Μολ, έκανε το πλασέ όμως ο Ελβετός απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Ιχατάρεν πέρασε λίγο έξω.

Στο 72′ ο Μάλεν, ευνοήθηκε από τις κόντρες μέσα στην περιοχή των κυανολεύκων, έδωσε στον Ιχατάρεν ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 1-0.

Η Αϊντχόφεν όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Στο 76′ ο Ντάμφρις έκανε το παράλληλο γύρισμα, και ο Μήτρογλου με κοντινή προβολή έγραψε το 2-0. Με το πόδι στο… γκάζι οι Ολλανδοί βρήκαν και τρίτο τέρμα σε διάστημα 6 λεπτών. Ο Μάλεν στο 78′ έγραψε το 3-0, ισοφαρίζοντας το σκορ της νίκης της ομάδας του στο «Φίλιπ Στάντιον».

Ο ίδιος παίκτης στο 90+4′ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Απόλλωνας (Αυγουστή): Μολ, Μάρκοβιτς, Ζελάγια, Ζοάο Πέδρο, Αγκίρε, Γιαννιώτας (77′ Μπιντά), Κυριάκου (61′ Σαρδινέρο), Παπουλής (69′ Πίττας), Σαλάι, Γιούστε, Γκάκπε

Αϊντχόφεν (Φαν Μπόμελ): Ζουτ, Βίργκεβερ, Μπάμγκαρλ (81′ Σβαμπ), Χέντριξ (74′ Μήτρογλου), Μάλεν, Γκουτιέρεζ, Ροσάριο, Γκάκπο (77′ Τσάτιτς), Ντάμφρις, Ιχατάρεν, Μπόσκαλι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top