Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής 30/8 στα Εξάρχεια με επίκεντρο την πλατεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυνάμεις των ΜΑΤ που έκαναν επέμβαση συγκρούστηκαν με άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε χρήση χημικών και δακρυγόνων, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα δακρυγόνο έπεσε μέσα στο κατειλημμένο χώρο του «Βοξ» ενώ στο εσωτερικό υπήρχε κόσμος. Τουλάχιστον ένα άτομο έχει τραυματιστεί και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Έχουν γίνει επτά προσαγωγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση κράτησε αρκετή ώρα με τις δυνάμεις των ΜΑΤ παραμένουν σε κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί επίθεση με βόμβες μολότοφ στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Σπυρίδωνος Τρικούπη.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Προγραμματισμένη εδώ και καιρό ήταν η επίσκεψη του Ζαν-Πιέρ Λακρουά στην Κύπρο Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις, Jean-Pierre Lacroix (Ζαν-Πιέρ Λακρουά).

BEST OF TOTHEMAONLINE