ΕΛΛΑΔΑ: Ληστεία τράπεζας με λεία 140.000 ευρώ- 'Ιερέας' οπλισμένος ,με καλάσνικοφ

ΕΛΛΑΔΑ: Ληστεία τράπεζας με λεία 140.000 ευρώ- 'Ιερέας' οπλισμένος ,με καλάσνικοφ

Ποσό 140.000 ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν δύο ένοπλοι από υποκατάστημα τράπεζας στο χωριό Ερυμάνθεια Αχαΐας την Πέμπτη 29/8


Ένας από τους δύο δράστες ήταν μεταμφιεσμένος ως παπάς και οπλισμένος με καλάσνικοφ.

Οι ληστές ήταν καλά προετοιμασμένοι. Γνώριζαν ότι το κατάστημα λειτουργεί μόνον δύο ημέρες ανά εβδομάδα και ότι την Πέμπτη 29/8 τα ταμεία θα ήταν γεμάτα με χρήματα καθότι είχαν καταβληθεί συντάξεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες έβγαλαν τα όπλα τους αφότου έκλεισε η πόρτα για την εξυπηρέτηση του κοινού, δηλαδή λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι. Δεν είναι σαφές αν εισέβαλαν ή αν είχαν ήδη διεισδύσει.

Αστυνομικοί αναφέρουν μάλιστα ότι διέφυγαν από δύσβατο, ορεινό δρόμο με κατάλληλο όχημα, σε μία ένδειξη ότι γνωρίζουν καλά την περιοχή.

Εκτιμούν ότι οι δύο δράστες είχαν τουλάχιστον ακόμη ένα συνεργό.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ευρεία έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ την υπόθεση παρακολουθεί διακριτικά και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE