ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Ληστεία τράπεζας με λεία 140.000 ευρώ- 'Ιερέας' οπλισμένος ,με καλάσνικοφ

ΕΛΛΑΔΑ: Ληστεία τράπεζας με λεία 140.000 ευρώ- 'Ιερέας' οπλισμένος ,με καλάσνικοφ

Ποσό 140.000 ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν δύο ένοπλοι από υποκατάστημα τράπεζας στο χωριό Ερυμάνθεια Αχαΐας την Πέμπτη 29/8


Ένας από τους δύο δράστες ήταν μεταμφιεσμένος ως παπάς και οπλισμένος με καλάσνικοφ.

Οι ληστές ήταν καλά προετοιμασμένοι. Γνώριζαν ότι το κατάστημα λειτουργεί μόνον δύο ημέρες ανά εβδομάδα και ότι την Πέμπτη 29/8 τα ταμεία θα ήταν γεμάτα με χρήματα καθότι είχαν καταβληθεί συντάξεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες έβγαλαν τα όπλα τους αφότου έκλεισε η πόρτα για την εξυπηρέτηση του κοινού, δηλαδή λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι. Δεν είναι σαφές αν εισέβαλαν ή αν είχαν ήδη διεισδύσει.

Αστυνομικοί αναφέρουν μάλιστα ότι διέφυγαν από δύσβατο, ορεινό δρόμο με κατάλληλο όχημα, σε μία ένδειξη ότι γνωρίζουν καλά την περιοχή.

Εκτιμούν ότι οι δύο δράστες είχαν τουλάχιστον ακόμη ένα συνεργό.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ευρεία έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ την υπόθεση παρακολουθεί διακριτικά και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top