Τρυφερά φιλιά Μερκή – Άντρεας στην Τήνο: «Απόγνωση στο βλέμμα μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρυφερά φιλιά Μερκή – Άντρεας στην Τήνο: «Απόγνωση στο βλέμμα μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι όσο ποτέ, φαίνονται να είναι η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής.

Η Άντρεα, το μεσημέρι του Σαββάτου (31/8) δημοσίευσε φωτογραφίες της με τον Γιώργο Μερκή από την Τήνο, όπου στην μία τουλάχιστον, επιβεβαιώνεται ο έρωτάς τους!    

Ωστόσο, όπως θα δείτε, η άλλη φωτογραφία, δεν ήταν τόσο επιτυχημένη και όπως εξηγεί η ίδια η Άντρεα, φαίνεται η «απόγνωση στο βλέμμα της».

'Γενικά δεν μιλάω πολύ (να σημειωθεί στα πρακτικά) όταν το κάνω όμως μια είναι η λύση (swipe για να δεις την απόγνωση στο βλέμμα του)' σημείωσε στην λεζάντα των φωτογραφιών, προφανώς με χιουμοριστική διάθεση, η Άντρεα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE