Ινδία: Τουλάχιστον 12 νεκροί από εκρήξεις σε εργοστάσιο χημικών στη Μαχαράστρα

Ινδία: Τουλάχιστον 12 νεκροί από εκρήξεις σε εργοστάσιο χημικών στη Μαχαράστρα

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 50 τραυματίστηκαν από αλλεπάλληλες εκρήξεις σε ένα χημικό εργοστάσιο στην πόλη Μαχαράστρα της δυτικής Ινδίας, όπως έγινε γνωστό από νοσοκομειακές και αστυνομικές πηγές.

Ένας αξιωματούχος στο νοσοκομείο της υποπεριφέρειας Σιρπούρ είπε ότι 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις εκρήξεις.

"Κάναμε εισαγωγή σε περίπου 37 τραυματίες ενώ στείλαμε σε άλλα νοσοκομεία άλλους 12 ασθενείς", είπε ο Ντ.Ν. Βαγκ μιλώντας στο πρακτορείο Reuters. Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 9.30 το πρωί, τοπική ώρα.

Βίντεο που μεταδόθηκαν από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια δείχνουν πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται από το εργοστάσιο. Αρχικά εξερράγη μια δεξαμενή χωρητικότητας 200 λίτρων, μετά η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε άλλα τμήματα του εργοστασίου και ακολούθησαν και άλλες εκρήξεις, είπε ο αστυνομικός Σαντζάι Αχίρε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE