Τρυφερά φιλιά Μερκή – Άντρεας στην Τήνο: «Απόγνωση στο βλέμμα μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρυφερά φιλιά Μερκή – Άντρεας στην Τήνο: «Απόγνωση στο βλέμμα μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι όσο ποτέ, φαίνονται να είναι η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής.

Η Άντρεα, το μεσημέρι του Σαββάτου (31/8) δημοσίευσε φωτογραφίες της με τον Γιώργο Μερκή από την Τήνο, όπου στην μία τουλάχιστον, επιβεβαιώνεται ο έρωτάς τους!    

Ωστόσο, όπως θα δείτε, η άλλη φωτογραφία, δεν ήταν τόσο επιτυχημένη και όπως εξηγεί η ίδια η Άντρεα, φαίνεται η «απόγνωση στο βλέμμα της».

'Γενικά δεν μιλάω πολύ (να σημειωθεί στα πρακτικά) όταν το κάνω όμως μια είναι η λύση (swipe για να δεις την απόγνωση στο βλέμμα του)' σημείωσε στην λεζάντα των φωτογραφιών, προφανώς με χιουμοριστική διάθεση, η Άντρεα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.