Τρυφερά φιλιά Μερκή – Άντρεας στην Τήνο: «Απόγνωση στο βλέμμα μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρυφερά φιλιά Μερκή – Άντρεας στην Τήνο: «Απόγνωση στο βλέμμα μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι όσο ποτέ, φαίνονται να είναι η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής.

Η Άντρεα, το μεσημέρι του Σαββάτου (31/8) δημοσίευσε φωτογραφίες της με τον Γιώργο Μερκή από την Τήνο, όπου στην μία τουλάχιστον, επιβεβαιώνεται ο έρωτάς τους!    

Ωστόσο, όπως θα δείτε, η άλλη φωτογραφία, δεν ήταν τόσο επιτυχημένη και όπως εξηγεί η ίδια η Άντρεα, φαίνεται η «απόγνωση στο βλέμμα της».

'Γενικά δεν μιλάω πολύ (να σημειωθεί στα πρακτικά) όταν το κάνω όμως μια είναι η λύση (swipe για να δεις την απόγνωση στο βλέμμα του)' σημείωσε στην λεζάντα των φωτογραφιών, προφανώς με χιουμοριστική διάθεση, η Άντρεα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE