Θανατηφόρο τροχαίο – Πεζή και μοτοσικλετιστής έχασαν τη ζωή τους στο Λονδίνο

Θανατηφόρο τροχαίο – Πεζή και μοτοσικλετιστής έχασαν τη ζωή τους στο Λονδίνο

Δυο άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Λονδίνο, το βράδυ της Παρασκευής 30/08.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, η 34χρονη πεζή έχασε τη ζωή της ακαριαία ενώ ο 40χρονος μοτοσικλετιστής εξέπνευσε όταν έφτασε στο νοσοκομείο.

Το όλο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Battersea στο νοτιοδυτικό Λονδίνο γύρω στις 20:20 το βράδυ της Παρασκευής 30/08.

Η τοπική Αστυνομία κάνει έκκληση προς όσους ήταν μάρτυρες στο περιστατικό να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE