Θανατηφόρο τροχαίο – Πεζή και μοτοσικλετιστής έχασαν τη ζωή τους στο Λονδίνο

Θανατηφόρο τροχαίο – Πεζή και μοτοσικλετιστής έχασαν τη ζωή τους στο Λονδίνο

Δυο άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Λονδίνο, το βράδυ της Παρασκευής 30/08.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, η 34χρονη πεζή έχασε τη ζωή της ακαριαία ενώ ο 40χρονος μοτοσικλετιστής εξέπνευσε όταν έφτασε στο νοσοκομείο.

Το όλο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Battersea στο νοτιοδυτικό Λονδίνο γύρω στις 20:20 το βράδυ της Παρασκευής 30/08.

Η τοπική Αστυνομία κάνει έκκληση προς όσους ήταν μάρτυρες στο περιστατικό να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE