ΦΩΤΙΑ-ΠΑΦΟΣ: Έγιναν στάχτη ενάμιση εκτάρια – Διερευνώνται τα αίτια

ΦΩΤΙΑ-ΠΑΦΟΣ: Έγιναν στάχτη ενάμιση εκτάρια – Διερευνώνται τα αίτια

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 01/09.

Συγκεκριμένα, η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 09:00 το πρωί της Κυριακής μεταξύ των χωριών Ακουρσός και Κοίλη, κατέκαψε ενάμιση εκτάριο άγριας βλάστησης, χόρτων και δέντρων.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να την θέσουν υπό μερικό έλεγχο γύρω στις 11:30.

Στο σημείο επιχείρησαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ένα της Θήρας, όπως επίσης και δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ενώ στο σημείο γίνονται ενέργειες για τελική κατάσβεση της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.