ΕΛΛΑΔΑ

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: «Δεν προσεκλήθη από τις αρχές οι χειριστής του παιχνιδιού»

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: «Δεν προσεκλήθη από τις αρχές οι χειριστής του παιχνιδιού»

Τα μέτρα ασφαλείας αναφορικά με την εγκατάσταση όλων των μηχανημάτων στο Λούνα Παρκ ήταν άριστα και είχαν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις λειτουργίας, υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο κος Νάστος, δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του Λούνα Πάρκ που σημειώθηκε η τραγωδία με τον θάνατο 14χρονης.

«Γνωρίζουμε επακριβώς τι συνέβη ωστόσο είναι νωρίς στην παρούσα χρονική στιγμή, μόλις δύο μέρες μετά τον θάνατο του παιδιού να αναφερθούμε δημοσίως στα αίτια της τραγωδίας», τόνισε ο Χρήστος Νάστος, δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του Λούνα Πάρκ στον Αλμυρό στο οποίο βρήκε φρικτό θάνατο μια 14χρονη κοπέλα λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο χειριστής του παιχνιδιού ο οποίος και εξαφανίστηκε μετά το το τραγικό δυστύχημα, δεν προσεκλήθη από τις αρχές και αναμένεται αυτοβούλως να παρουσιαστεί στην αστυνομία.

Τα μέτρα ασφαλείας αναφορικά με την εγκατάσταση όλων των μηχανημάτων στο Λούνα Παρκ ήταν άριστα και είχαν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις λειτουργίας, υπογράμμισε εκτός των άλλων.

Όπως τόνισε παράλληλα δεν τίθεται θέμα άδειας λειτουργίας σε σχέση ειδικά με το συγκεκριμένο μηχάνημα-παιχνίδι από το οποίο εκσφενδονίστηκε, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, το άτυχο παιδί .

«Τα μηχανήματα αυτά έχουν συγκεκριμένες πιστοποιήσεις και προδιαγραφές», είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε πως το επίμαχο παιχνίδι πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας ενώ πρόσθεσε πως επιτασσόταν στις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top