ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αν πελάγωσες κάνοντας την αίτηση για το “Εστία” μάθε ποιος μπορεί να σε βοηθήσει-ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Αν πελάγωσες κάνοντας την αίτηση για το “Εστία” μάθε ποιος μπορεί να σε βοηθήσει-ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Στο πλευρό των δανειοληπτών, που από τις 2 Σεπτεμβρίου και αφού πληρούν τα προκαθορισμένα κριτήρια, μπαίνουν στη διαδικασία να αιτηθούν ένταξη τους στο περιβόητο Σχέδιο Εστία, βρίσκεται ο Σύνδεσμος Προστασίας Πρώτης Κατοικίας.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Μιλώντας στο ThemaOnline, o Πρόεδρος του Συνδέσμου Σταύρος Παπαδούρης, ανέφερε ότι όσοι δανειολήπτες, δυσκολεύονται να υποβάλουν την 34σελιδη αίτηση, και δεν έχουν προσωπικό λογιστή ή δεν βρίσκουν βοήθεια από αλλού για να προχωρήσουν με τη διαδικασία μπορούν να αποτείνονται στο Σύνδεσμο, ώστε να παραπέμπονται σε έναν από τους τέσσερις λογιστές που θέτει ο Σύνδεσμος προς τη διάθεση τους για το σκοπό αυτό. Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον Σύνδεσμο Προστασίας Πρώτης Κατοικίας είναι το 7000 6474. Η ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Ο κύριος Παπαδούρης, πρόσθεσε ότι υπάρχουν δυο λογιστές στη Λεμεσό, ένας στη Λευκωσία και ένας στη Λάρνακα. Οι δανειολήπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η εξυπηρέτηση από τους εν λόγω λογιστές θα γίνεται επί πληρωμή.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου είπε, ότι αναμένονται να κάνουν την αίτηση περίπου 7 με 10 χιλιάδες δανειολήπτες, με χρονικό ορίζοντα μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, με ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί μία μικρή παράταση, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται.

Στην Τράπεζα Κύπρου, επίσης. έχει συσταθεί υπηρεσία για εξυπηρέτηση των δανειοληπτών, που επίσης πρέπει να πληρώσεις για να σε βοηθήσουν. 'Το κόστος δεν θα ξεπερνά τα 200 ευρώ είτε αποταθείται στους λόγιστές είτε στην Τράπεζα', τόνισε ο Κύριος Παπαδούρης. 

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΕΣΤΙΑ", ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top