Μια ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την Λουτ

Μια ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την Λουτ

Μια ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (2/9).

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με την κ. Λουτ κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψής της στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνομολόγηση των όρων αναφοράς, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η κ. Λουτ θα συναντηθεί εκ νέου και με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE