Μια ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την Λουτ

Μια ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την Λουτ

Μια ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (2/9).

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με την κ. Λουτ κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψής της στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνομολόγηση των όρων αναφοράς, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η κ. Λουτ θα συναντηθεί εκ νέου και με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE