ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψε πιστωτική και έκανε αγορά από περίπτερο 5.60 ευρώ - «Άρπαξε» κι άλλα από διαμέρισμα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψε πιστωτική και έκανε αγορά από περίπτερο 5.60 ευρώ - «Άρπαξε» κι άλλα από διαμέρισμα

Πρόσωπο ηλικίας 33 ετών, συνελήφθη την Δευτέρα (2/9) και τέθηκε υπό κράτηση, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά διάρρηξη διαμερίσματος και κλοπή.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας (2/9), λήφθηκε πληροφορία ότι διαπράχθηκε διάρρηξη σε διαμέρισμα 35χρονης στη Λευκωσία, όπου κλάπηκαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και χρυσαφικά συνολικής αξίας €2.285, ενώ η ιδιοκτήτρια, έλαβε μήνυμα ότι έγινε χρήση της πιστωτικής της κάρτας σε περίπτερο, για το χρηματικό ποσό των €5.60.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις, καθώς και στο περίπτερο στο οποίο έγινε χρήση της κάρτας, όπου εντοπίστηκε ο 33χρονος, ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του η κλοπιμαία πιστωτική κάρτα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα του στη Λευκωσία, εντοπίστηκε και άλλη περιουσία, η οποία είχε κλαπεί νωρίτερα από το διαμέρισμα της 35χρονης.

Στη συνέχεια, ανακρινόμενος ο 33χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της διάρρηξης και αφού συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE