ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψε πιστωτική και έκανε αγορά από περίπτερο 5.60 ευρώ - «Άρπαξε» κι άλλα από διαμέρισμα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψε πιστωτική και έκανε αγορά από περίπτερο 5.60 ευρώ - «Άρπαξε» κι άλλα από διαμέρισμα

Πρόσωπο ηλικίας 33 ετών, συνελήφθη την Δευτέρα (2/9) και τέθηκε υπό κράτηση, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά διάρρηξη διαμερίσματος και κλοπή.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας (2/9), λήφθηκε πληροφορία ότι διαπράχθηκε διάρρηξη σε διαμέρισμα 35χρονης στη Λευκωσία, όπου κλάπηκαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και χρυσαφικά συνολικής αξίας €2.285, ενώ η ιδιοκτήτρια, έλαβε μήνυμα ότι έγινε χρήση της πιστωτικής της κάρτας σε περίπτερο, για το χρηματικό ποσό των €5.60.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις, καθώς και στο περίπτερο στο οποίο έγινε χρήση της κάρτας, όπου εντοπίστηκε ο 33χρονος, ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του η κλοπιμαία πιστωτική κάρτα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα του στη Λευκωσία, εντοπίστηκε και άλλη περιουσία, η οποία είχε κλαπεί νωρίτερα από το διαμέρισμα της 35χρονης.

Στη συνέχεια, ανακρινόμενος ο 33χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της διάρρηξης και αφού συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE