ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άντρος για συναντήσεις με Νικόλα: «Κάτι περισσότερο από 5 λεπτά… Ούτε καφέ δεν προλάβαμε να πιούμε»

Άντρος για συναντήσεις με Νικόλα: «Κάτι περισσότερο από 5 λεπτά… Ούτε καφέ δεν προλάβαμε να πιούμε»

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ απάντησε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν όσον αφορά τις συναντήσεις του με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, οι οποίες ανέφεραν ότι είναι προεργασία για τις Προεδρικές του 2023.

Ο κ. Κυπριανού ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς το πρωί της Τρίτης (3/9) στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» του Τρίτου Ραδιοφώνου του ΡΙΚ ώστε να τοποθετηθεί για τις εξελίξεις που αφορούν το Κυπριακό, μετά και την κάθοδο της κας. Λουτ και τις συναντήσεις της με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Μουσταφά Ακιντζί.

Ανάμεσα σε άλλα, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, ερωτήθηκε για τις συναντήσεις του με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, οι οποίες από πολλούς θεωρήθηκαν ως προεργασία για τις Προεδρικές.

Όπως εξήγησε ο κ. Κυπριανού, με τον Νικόλα Παπαδόπουλο συναντήθηκαν επίσημα την πρώτη φορά, όπου κλήθηκαν και δημοσιογράφοι.

Όσον αφορά την δεύτερη, όπως είπε, αυτή διήρκησε κάτι περισσότερο από 5 λεπτά και ήταν μετά το Εθνικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στο Τρόοδος.

«Ούτε καφέ δεν προλάβαμε να πιούμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κυπριανού, ενώ σημείωσε ότι και αυτή η συνάντηση ήταν συνεννοημένη και όχι τυχαία.

Ερωτηθείς για τον λόγο που συναντήθηκαν, ο κ. Κυπριανού ισχυρίστηκε ότι η συνάντηση έγινε γιατί τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Παπαδόπουλος, ανησύχησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και κυρίως για τις συζητήσεις για 2 κράτη.  

Σημείωσε επίσης ότι με τον κ. Παπαδόπουλο ανανέωσαν το ραντεβού τους, αλλά και ότι το ΑΚΕΛ θα συναντηθεί και πολιτικούς αρχηγούς ενόψει θεμάτων που είναι ενώπιον της Βουλής και της κοινωνίας.   

Σε έντονο ύφος, ο κ. Κυπριανού είπε: «Αφήστε μας να εξαγγείλουμε συνεργασίες και μας κρίνεται».  

Μ. Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top