Ανακοινώθηκαν από το Υπ. Παιδείας τα αποτελέσματα για εισδοχή στη ΜΙΕΕΚ

Ανακοινώθηκαν από το Υπ. Παιδείας τα αποτελέσματα για εισδοχή στη ΜΙΕΕΚ

Στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης αιτήσεων εισδοχής για φοίτηση στη Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης - Μ.Ι.Ε.Ε.Κ. για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020 προχώρησε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

 
Σημειώνεται ότι η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου «Ανάπτυξη της Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της ΕΕ και την Κυπριακή Δημοκρατία.
 
Στον πιο κάτω Σύνδεσμο παρατίθενται αναλυτικά τα αποτελέσματα, όπως ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE