Ανακοινώθηκαν από το Υπ. Παιδείας τα αποτελέσματα για εισδοχή στη ΜΙΕΕΚ

Ανακοινώθηκαν από το Υπ. Παιδείας τα αποτελέσματα για εισδοχή στη ΜΙΕΕΚ

Στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης αιτήσεων εισδοχής για φοίτηση στη Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης - Μ.Ι.Ε.Ε.Κ. για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020 προχώρησε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

 
Σημειώνεται ότι η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου «Ανάπτυξη της Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της ΕΕ και την Κυπριακή Δημοκρατία.
 
Στον πιο κάτω Σύνδεσμο παρατίθενται αναλυτικά τα αποτελέσματα, όπως ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE