Στην κατηγορία 2 υποβαθμίστηκε ο κυκλώνας Ντόριαν που κινείται αργά προς τη Φλόριντα

Στην κατηγορία 2 υποβαθμίστηκε ο κυκλώνας Ντόριαν που κινείται αργά προς τη Φλόριντα

Ο κυκλώνας Ντόριαν, που κατευθύνεται πολύ αργά προς τις νοτιοανατολικές ακτές των ΗΠΑ αφού έπληξε με ιδιαίτερη σφοδρότητα τις Μπαχάμες, υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 2 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του αμερικανικού Εθνικού Κέντρου Τυφώνων (NHC).


Ο Ντόριαν, που ήταν κυκλώνας 5ου βαθμού όταν έπληξε τις Μπαχάμες, συνοδεύεται πλέον από ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 175 χιλιομέτρων την ώρα. Κινείται αργά προς τη Φλόριντα, με ταχύτητα μόλις 4 χιλιομέτρων την ώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE