ΛΑΡΝΑΚΑ: Συγκινητική κίνηση από μαθητές Δημοτικού- «Κάνατε κάτι σπουδαίο»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συγκινητική κίνηση από μαθητές Δημοτικού- «Κάνατε κάτι σπουδαίο»

Στο σχολείο τα παιδιά δεν αποκτούν μόνο γνώσεις, δεν μαθαίνουν μόνο να γράφουν και να λύνουν μαθηματικές πράξεις. Μαθαίνουν (ή τουλάχιστον έτσι πρέπει) να είναι πάνω απ’ όλα σωστοί άνθρωποι. Βλέπετε η ανθρωπιά και η αλληλεγγυή σε αυτές τις δύσκολές μέρες που διανύει το νησί, με άστεγους και πείνα είναι ιδιαίτερα σημαντικές αξίες.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o γνωστός ηθοποιός Κώστας Βήχας, αναδεικνύει, μια συγκινιητική κίνηση από μαθητές Δημοτικού στη Λάρνακα, που μάζεψαν λεφτά στον κουμπαρά τους, με σκοπό και στόχο να βοηθήσουν άλλα παιδάκια που το έχουν ανάγκη.

Ο Λεμεσιανός ηθοποιός είναι γνωστός για τις ευαισθησίες του και το σημαντικό έργο που επιτελεί βοηθώντας δεκάδες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά και άλλα προβλήματα. Έτσι λοιπόν θέλησαν να δώσουν σ’ αυτό το ποσό που συγκέντρωσαν.

Διαβάστε την ανάρτηση του Κώστα Βήχα:

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν την τριμερή: Καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση - «Επιζητούμε την επανέναρξη συνομιλιών από το σημείο, όπου διακόπηκαν»

ΠτΔ πριν την τριμερή: Καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση - «Επιζητούμε την επανέναρξη συνομιλιών από το σημείο, όπου διακόπηκαν»

Με μια πολύ συγκεκριμένη πρόταση που περιλαμβάνει πέντε πτυχές προσέρχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE