ΛΑΡΝΑΚΑ: Αφύσικος θάνατος 34χρονης – Ελεύθερη και η 50χρονη από τη Ρωσία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αφύσικος θάνατος 34χρονης – Ελεύθερη και η 50χρονη από τη Ρωσία

Αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς η 50χρονη που ενέχεται στην υπόθεση του αφύσικου θανάτου 37χρονης στις 27 Αυγούστου στη Λάρνακα.

Η 50χρονη από την Ρωσία με κυπριακή υπηοότητα, η οποία κυοφορεί δίδυμα και κατά την περίοδο προσωποκράτησής της νοσηλευόταν υπό φρούρηση σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, θεωρείται η διοργανώτρια της υπό αναφορά τελετής και το πρόσωπο που ενοικίασε την οικία για τον συγκεκριμένο λόγο.

Η πιο πάνω εξέλιξη λίγο ως πολύ ήταν αναμενόμενη. Όπως άλλωστε είχαμε σημειώσει σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, υπολείπονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων που έγιναν σε δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Επίσης, το ΤΑΕ Λάρνακας είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που έγιναν στα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από την σκηνή της τραγωδίας.

Αφού πρώτα ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις και παραληφθούν όλα τα αποτελέσματα, ο φάκελος της υπόθεσης θα σταλεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE