ΛΑΡΝΑΚΑ: Αφύσικος θάνατος 34χρονης – Ελεύθερη και η 50χρονη από τη Ρωσία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αφύσικος θάνατος 34χρονης – Ελεύθερη και η 50χρονη από τη Ρωσία

Αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς η 50χρονη που ενέχεται στην υπόθεση του αφύσικου θανάτου 37χρονης στις 27 Αυγούστου στη Λάρνακα.

Η 50χρονη από την Ρωσία με κυπριακή υπηοότητα, η οποία κυοφορεί δίδυμα και κατά την περίοδο προσωποκράτησής της νοσηλευόταν υπό φρούρηση σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, θεωρείται η διοργανώτρια της υπό αναφορά τελετής και το πρόσωπο που ενοικίασε την οικία για τον συγκεκριμένο λόγο.

Η πιο πάνω εξέλιξη λίγο ως πολύ ήταν αναμενόμενη. Όπως άλλωστε είχαμε σημειώσει σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, υπολείπονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων που έγιναν σε δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Επίσης, το ΤΑΕ Λάρνακας είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που έγιναν στα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από την σκηνή της τραγωδίας.

Αφού πρώτα ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις και παραληφθούν όλα τα αποτελέσματα, ο φάκελος της υπόθεσης θα σταλεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ

LIVE: Σε εξέλιξη η τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ

Τα βλέμματα είναι σήμερα στραμμένα στη Λευκωσία, καθώς πραγματοποιείται η επίσημη τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα διαρκέσει έξι μήνες. Από νωρίς το πρωί στο νησί βρίσκονται υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ευρωπαϊκών χωρών αλλά και της Μέσης Ανατολής. Ανάμεσά τους, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE