ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες στον καταζητούμενο Δημήτρη Αντρέου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες στον καταζητούμενο Δημήτρη Αντρέου

Στη σύλληψη του 58χρονου κάτοικου Λευκωσίας, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία προχώρησε τ το απόγευμα της Τετάρτης 4/9 η Αστυνομία με τον Δημήτρη Αντρέου να βρίσκεται υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Να θυμίσουμε ότι ο 58χρονος Αντρέου καταζητείτο σχετικά με τρείς διερευνώμενες υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και καταρτισμού εγγράφου χωρίς εξουσία, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2018-2019 στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.