ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες στον καταζητούμενο Δημήτρη Αντρέου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες στον καταζητούμενο Δημήτρη Αντρέου

Στη σύλληψη του 58χρονου κάτοικου Λευκωσίας, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία προχώρησε τ το απόγευμα της Τετάρτης 4/9 η Αστυνομία με τον Δημήτρη Αντρέου να βρίσκεται υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Να θυμίσουμε ότι ο 58χρονος Αντρέου καταζητείτο σχετικά με τρείς διερευνώμενες υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και καταρτισμού εγγράφου χωρίς εξουσία, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2018-2019 στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.