ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες στον καταζητούμενο Δημήτρη Αντρέου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες στον καταζητούμενο Δημήτρη Αντρέου

Στη σύλληψη του 58χρονου κάτοικου Λευκωσίας, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία προχώρησε τ το απόγευμα της Τετάρτης 4/9 η Αστυνομία με τον Δημήτρη Αντρέου να βρίσκεται υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Να θυμίσουμε ότι ο 58χρονος Αντρέου καταζητείτο σχετικά με τρείς διερευνώμενες υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και καταρτισμού εγγράφου χωρίς εξουσία, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2018-2019 στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE