ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες στον καταζητούμενο Δημήτρη Αντρέου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες στον καταζητούμενο Δημήτρη Αντρέου

Στη σύλληψη του 58χρονου κάτοικου Λευκωσίας, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία προχώρησε τ το απόγευμα της Τετάρτης 4/9 η Αστυνομία με τον Δημήτρη Αντρέου να βρίσκεται υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Να θυμίσουμε ότι ο 58χρονος Αντρέου καταζητείτο σχετικά με τρείς διερευνώμενες υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και καταρτισμού εγγράφου χωρίς εξουσία, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2018-2019 στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.