ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: '΄Ντου' της Αστυνομίας σε σπίτι και αποθήκη 42χρονου- Έγιναν κατασχέσεις

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: '΄Ντου' της Αστυνομίας σε σπίτι και αποθήκη 42χρονου- Έγιναν κατασχέσεις

Μεγάλες ποσότητες φυτοφαρμάκων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 4/9, σε κοινή επιχείρηση της Αστυνομίας, του Τμήματος Τελωνείων και του Τμήματος Γεωργίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία και τα υποστατικά 42χρονου, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 42 συσκευασίες διαφόρων φυτοφαρμάκων, τα οποία πιστεύεται ότι κατέχονταν παράνομα από τον 42χρονο.

Τα φυτοφάρμακα παραλήφθηκαν από λειτουργούς του Τμήματος Γεωργίας, οι οποίοι ανέλαβαν την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Σε αποθήκη στην οικία του 42χρονου, εντοπίστηκαν επίσης εφτά φιάλες ψυκτικού αερίου, για τις οποίες ενημερώθηκε το Τμήμα Περιβάλλοντος, για επιθεώρηση.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top