Νέα συνάντηση Προέδρου - Λουτ την Πέμπτη 5/9

Νέα συνάντηση Προέδρου - Λουτ την Πέμπτη 5/9

Νέα συνάντηση θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ την Πέμπτη (05/9) το πρωί. Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ η συνάντηση έχει οριστεί για τις 11:30


Την Τετάρτη 4/9 η κ. Λουτ συνάντησε διαδοχικά, για τέταρτη φορά τα τελευταία 24ωρα, τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Νωρίτερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου είχε δηλώσει ότι οι διεργασίες συνεχίζονται και ότι αν υπάρξει κάτι θα ανακοινωθεί.
 
Από τα κατεχόμενα μεταδόθηκε ότι οι συναντήσεις με την κ. Λουτ θα συνεχισθούν για λίγο ακόμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE