ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ: Στο γραφείο του διευθυντή Λυκείου το ThemaOnline - 'Ότι πει το Υπουργείο, θα υπακούσω' -VIDEO

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ: Στο γραφείο του διευθυντή Λυκείου το ThemaOnline - 'Ότι πει το Υπουργείο, θα υπακούσω' -VIDEO

Απαντά στις σε βάρος του κατηγορίες ο Διευθυντής του Λυκείου στη Λευκωσία, που βρίσκεται από το πρωί (06/09) στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά την επεισοδιακή αποχώρηση μαθήτριας που φορούσε μαντήλα.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Το ΤhemaOnline, βρέθηκε στο σχολείο και εξασφάλισε δήλωση από το Διευθυντή, ο οποίος δίνει τη δική του εκδοχή και απαντά σε νέες κατηγορίες των μαθητών ότι ο ίδιος φορούσε καπέλο τύπου jokey, ενώ έκανε την επίπληξη στη μαθήτρια για τη μαντήλα.

Σε ερώτηση εάν ενοχλήθηκε με τη δημοσιοποίηση του θέματος απάντησε ότι «δεν νιώθω άσχημα για κάτι απλό που είναι ο κανονισμός. Η ευπρεπής εμφάνιση είναι πολύ σημαντικό θέμα».

Κληθείς να σχολιάσει τις κατηγορίες τον μαθητών, με έντονο τρόπο είπε ότι «δικαιούμαι να φοράω το καπέλο».

«Τώρα σοβαρολογούμε; Είμαστε το ίδιο πράμα», διερωτήθηκε.

Δείτε πιο κάτω το VIDEO (εναλλακτικά πατήστε ΕΔΩ):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE