ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ: Στο γραφείο του διευθυντή Λυκείου το ThemaOnline - 'Ότι πει το Υπουργείο, θα υπακούσω' -VIDEO

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ: Στο γραφείο του διευθυντή Λυκείου το ThemaOnline - 'Ότι πει το Υπουργείο, θα υπακούσω' -VIDEO

Απαντά στις σε βάρος του κατηγορίες ο Διευθυντής του Λυκείου στη Λευκωσία, που βρίσκεται από το πρωί (06/09) στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά την επεισοδιακή αποχώρηση μαθήτριας που φορούσε μαντήλα.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Το ΤhemaOnline, βρέθηκε στο σχολείο και εξασφάλισε δήλωση από το Διευθυντή, ο οποίος δίνει τη δική του εκδοχή και απαντά σε νέες κατηγορίες των μαθητών ότι ο ίδιος φορούσε καπέλο τύπου jokey, ενώ έκανε την επίπληξη στη μαθήτρια για τη μαντήλα.

Σε ερώτηση εάν ενοχλήθηκε με τη δημοσιοποίηση του θέματος απάντησε ότι «δεν νιώθω άσχημα για κάτι απλό που είναι ο κανονισμός. Η ευπρεπής εμφάνιση είναι πολύ σημαντικό θέμα».

Κληθείς να σχολιάσει τις κατηγορίες τον μαθητών, με έντονο τρόπο είπε ότι «δικαιούμαι να φοράω το καπέλο».

«Τώρα σοβαρολογούμε; Είμαστε το ίδιο πράμα», διερωτήθηκε.

Δείτε πιο κάτω το VIDEO (εναλλακτικά πατήστε ΕΔΩ):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE