Ο Ερχάν Ερτσίν «ειδικός εκπρόσωπος» του Μουσταφά Ακιντζί

Ο Ερχάν Ερτσίν «ειδικός εκπρόσωπος» του Μουσταφά Ακιντζί

Ειδικό εκπρόσωπο του διόρισε ο Τ/κ ηγέτης τον Ερχάν Ερτσίν, πρώην ειδικό του σύμβουλο για θέματα διπλωματίας και ΕΕ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ανακοίνωση του «προεδρικού» αναφέρεται ότι ο Μουσταφά Ακιντζί «λαμβάνοντας υπόψη τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, διόρισε από σήμερα τον Ερχάν Ερτσίν, ειδικό εκπρόσωπο».

Σημειώνεται ότι ο κ. Ερτσίν είχε αποχωρήσει αρχές του χρόνου από την θέση του ειδικού συμβουλίου για θέματα διπλωματίας και ΕΕ, δηλώνοντας τότε ετοιμότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του εάν υπήρχε ανάγκη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.