GNTM 2: Η σύντροφος διάσημου ηθοποιού θα συμμετάσχει στον 2ο κύκλο

GNTM 2: Η σύντροφος διάσημου ηθοποιού θα συμμετάσχει στον 2ο κύκλο

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του γυναικείου διαγωνισμού «Greece’s Next Top Model» που κατάφερε πέρσι να κερδίσει το «στοίχημα» της τηλεθέασης και οι διαγωνιζόμενες να απασχολούν καθημερινά τα media.

Στον νέο κύκλο επεισοδίων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, όμως, θα δούμε και τη σύντροφο του διάσημου Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά «Kismet».

Η Χαρά Παππά, λοιπόν, είναι επιτυχημένο μοντέλο αλλά, παράλληλα, είναι φοιτήτρια Οικονομικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη.

Μένει τώρα να δούμε πόσο μακριά στο διαγωνισμό θα φτάσει η όμορφη νεαρή

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.