GNTM 2: Η σύντροφος διάσημου ηθοποιού θα συμμετάσχει στον 2ο κύκλο

GNTM 2: Η σύντροφος διάσημου ηθοποιού θα συμμετάσχει στον 2ο κύκλο

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του γυναικείου διαγωνισμού «Greece’s Next Top Model» που κατάφερε πέρσι να κερδίσει το «στοίχημα» της τηλεθέασης και οι διαγωνιζόμενες να απασχολούν καθημερινά τα media.

Στον νέο κύκλο επεισοδίων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, όμως, θα δούμε και τη σύντροφο του διάσημου Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά «Kismet».

Η Χαρά Παππά, λοιπόν, είναι επιτυχημένο μοντέλο αλλά, παράλληλα, είναι φοιτήτρια Οικονομικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη.

Μένει τώρα να δούμε πόσο μακριά στο διαγωνισμό θα φτάσει η όμορφη νεαρή

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

Ο 63χρονος Γιώργος Μιχαήλ, από το Ζακάκι, είναι το θύμα τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με την τροχαία να μην αποκλείει το θάνατο του από παθολογικά αίτια.

BEST OF TOTHEMAONLINE