ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκαν σε κρύπτη 4 κιλά κάνναβης σε όχημα που βρισκόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκαν σε κρύπτη 4 κιλά κάνναβης σε όχημα που βρισκόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση

Άλλα τέσσερα κιλά κάνναβης εντόπισαν το Σάββατο 7/9 μέλη της ΥΚΑΝ κατά τη διάρκεια εξετάσεων σχετικά με τα 34 κιλά κάνναβης που είχαν εντοπιστεί σε υποστατικό στην Λεμεσό στις 29 του περασμένου Αύγουστου.

Η νέα ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο 45χρονου, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση για την υπόθεση κατοχής των 34 κιλών κάνναβης. Το αυτοκίνητο του υπόπτου βρισκόταν στη φύλαξη της Αστυνομίας από τις 28 Αυγούστου, όταν ο ίδιος είχε συλληφθεί από τα μέλη της ΥΚΑΝ.

 Συγκεκριμένα, το βράδυ της 28ης Αυγούστου, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για εμπορία ναρκωτικών, τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος σε περιοχή της Λεμεσού και σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε εντός του αυτοκινήτου ένα γραμμάριο κοκαΐνης, με αποτέλεσμα ο 45χρονος να συλληφθεί.

Το ίδιο βράδυ, τα μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, διενήργησαν έρευνα στην οικία 46χρονου σε περιοχή των Βρετανικών Βάσεων στην Λεμεσό, αφού υπήρχε υποψία ότι ο 46χρονος συνεργαζόταν με τον 45χρονο για τη διακίνηση ναρκωτικών.

Στην οικία του 46χρονου εντοπίστηκαν κατά την έρευνα δύο τυφέκια, ένα αεροβόλο, 215 πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος 9 χιλιοστών, καθώς και το χρηματικό ποσό των €4,430, με αποτέλεσμα ο 46χρονος να συλληφθεί για την παράνομη κατοχή τους.

Ακολούθησε στις 29 Αυγούστου, έρευνα σε υποστατικό που φέρεται να διατηρούν οι 46χρονος και 45χρονος, επίσης σε περιοχή των Βρετανικών Βάσεων στην Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν σε τρεις ξύλινες κατασκευές, 34 αεροστεγείς συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 34 κιλά κάνναβη.

Οι 45χρονος και 46χρονος τέθηκαν υπό κράτηση από τις Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, ωστόσο μετά από αίτημα των Αρχών της Δημοκρατίας και απόφαση Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων, οι δύο ύποπτοι εκδόθηκαν χθες το απόγευμα στις Αρχές της Δημοκρατίας για διερεύνηση της υπόθεσης.

Το πρωί του Σαββάτου 7/9 οι 45χρονος και 46χρονος οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών, για συνέχιση των εξετάσεων.

Το αυτοκίνητο του 45χρονου, ερευνήθηκε στη συνέχεια από μέλη της ΥΚΑΝ στην παρουσία του ιδίου και σε κρύπτη στο χώρο αποσκευών του οχήματος εντοπίστηκαν ακόμη τέσσερις αεροστεγείς συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top